Nieuw in het WoningDossier: de verdeelassistent

Het verdelen en toewijzen van vastgoedprojecten is behoorlijk puzzelen. Puzzelen met de voorkeuren van kandidaten en uitzoeken of ze voldoen aan de eisen. Dat puzzelen neemt vaak veel kostbare tijd in beslag. Met de nieuwe verdeelassistent in het WoningDossier doet u dit voortaan in minuten, zonder invloed te verliezen op de uitkomst.

Vastgoedprojecten verdelen en toewijzen in een handomdraai

Het handmatig verdelen van vastgoedprojecten neemt kostbare tijd in beslag, vaak van meerdere vastgoedprofessionals. Dat is zonde, want een slimme rekensom kan dit proces overnemen. De verdeelassistent is die slimme rekensom. Met de verdeelassistent in het WoningDossier verdeelt u vastgoedprojecten in een handomdraai. Ongeacht de grootte van het project en het aantal inschrijvingen. En zónder uw invloed te verliezen op de toewijzing.

Hoe werkt de verdeelassistent?

Simpel. U voert criteria in, zoals het inkomen, samenstelling van het gezin en andere parameters. De verdeelassistent berekent vervolgens de verdeling met de grootste dekking op basis van uw criteria en de voorkeuren van de kandidaten. Indien gewenst kunt u de verdeling daarna handmatig aanpassen. Tevreden met de verdeling? Dan wijst u in één handeling de objecten toe. De kandidaten krijgen automatisch een persoonlijke mail met een uiterlijke reactietijd. Ze kunnen de toegewezen woning direct accepteren of afwijzen.

Toewijzen & verdelen in het WoningDossier

De verdeelassistent is een aanvulling op Toewijzen 2.0 in het WoningDossier. Nadat een vastgoedproject is verdeeld wijst u de units eenvoudig toe, eventueel met reactietijd en een betaaloptie. Het verdelen en toewijzen van vastgoedprojecten is nog nooit zo gemakkelijk en overzichtelijk geweest. En dat in enkele minuten.

Wilt u meer weten of het nieuwe toewijzen of heeft u andere vragen over het WoningDossier? Neem gerust contact met ons op.

Menu