Geen MailChimp, maar een MailChamp

Stuur betere mails en verkoop of verhuur meer woningen met automatische en persoonlijk bulk e-mails. Klinkt goed toch? In het WoningDossier sturen vastgoedprofessionals bulkmails die geheel zijn afgestemd op het woningproject én de wensen van de potentiële kandidaten. Op grote schaal mailen is nog nooit zo persoonlijk geweest. En zo gemakkelijk.

Met MailChamp, de bulkmail functie in het WoningDossier, biedt u kandidaten woningen aan die relevant voor hen zijn. Dat leidt tot meer aankopen én tevreden klanten. Het maakt het vinden van geschikte kandidaten voor woningprojecten een stuk gemakkelijker. De MailChamp van het WoningDossier is nog voor veel doeleinden handig en slim inzetbaar.

Hoe is de MailChamp te gebruiken?

De MailChamp is de ideale tool om te communiceren met kandidaten die geïnteresseerd zijn in woningprojecten en om hen erbij betrokken te houden gedurende het traject. Het is een handige manier om gegevens te verzamelen en ze op de hoogte te stellen van de laatste ontwikkelingen. Meer informatie nodig van uw kandidaten? Inschrijvingen? Of gegevens die ze vergeten zijn in te vullen? Ook daarvoor is MailChamp de ideale tool. En natuurlijk zonder dat de mails in spam terecht komen.  

MailChimp versus MailChamp

MailChamp koppelt de voorkeuren en gegevens van de kandidaten in het WoningDossier aan het woningproject. Daardoor weet de slimme bulkmailer op grote schaal gepersonaliseerde boodschappen te sturen en informatie in te winnen van kandidaten. In andere externe mailprogramma’s zoals MailChimp, kunt u weliswaar lijsten aanmaken, maar niet gericht data verzamelen van de kandidaten en het ook niet koppelen aan het woningproject. In andere woorden: u kunt nooit inspelen op de wensen en behoeftes van kandidaten.

Hoe werkt de MailChamp?

Bij de start van een traject – of op ieder gewenst project – zetten we samen met de opdrachtgever een email-boom op met periodieke- en actie/reactie berichten. Het enige dat de vastgoedprofessional hoeft te doen is de content van de email op te stellen en de strategie te bepalen. Het algoritme regelt de rest. De emails worden automatisch verstuurd en verzamelen vervolgens de gewenste informatie terwijl u achterover leunt of andere belangrijke zaken regelt.

Nieuwsgierig? Klik hieronder voor een gratis demo!


Multi-language

Ps. Wist u dat het WoningDossier nu in drie talen beschikbaar is? Met de multi-language functie is er nu een Duitse, Engelse en Nederlandse versie voorhanden.

Menu